top of page

onze werking

VZW Meulestede is de trotse eigenaar van CC Meulestede. Vroeger een gesticht voor de jeugd. Vandaag een open huis van en voor de buurt. Samen met Toreke VZW en tal van vrijwilligers wordt er gewerkt aan een actieve uitbating met locatieverhuur, sociale horeca -en cultuurfuncties.

IMG20220630192353.jpg

Een enthousiast bestuur, onderverdeeld in verschillende werkgroepen zorgt voor deugdelijke uitbating van het patrimonium en het in goeie banen leiden van cultuurorganisatie.

VZW Meulestede

VZW Toreke

Toreke vzw is een Gentse organisatie die laagdrempelige buurtvoorzieningen in Gentse wijken inricht. De vzw beheert Eetcafé Toreke in het Rabot en Wijkrestaurant ’t Oud Postje en buurtmoestuin de Moeskopperij in Muide-Meulestede. De restaurants zijn erkend als Gents sociaal restaurant, dat wil zeggen dat bezoekers met een laag inkomen een lagere prijs betalen. 

toreke14.png
Working Together on Project

Creatieve Cel
& de CCC

Onze culturele activiteiten worden ondersteund vanuit VZW Meulestede met de Creatieve Cel. De vrijwilligers die de organisatie van evenementen in het CC mee ondersteunen maken deel uit van de Cellule Culturel Combattantes.

Word jij ook vrijwilliger? Meld je hier aan!

bottom of page