top of page
Screenshot 2021-10-03 at 10.34_edited.jpg

cultureel centrum 

Het Cultureel Centrum Meulestede staat open voor een breed publiek dat op zijn wenken bediend wordt. Er zijn niet minder dan zes locaties die functioneel kunnen benut worden.

 

Alle info rond gebruiksvoorwaarden: verhuur@ccmeulestede.be

onze ruimtes

dionysiazaal

Gerestaureerde zaal voor podiumkunsten (theater, dans, muzikale optredens) met ruim podium. Biedt plaats aan 175 personen en beschikt over professionele theatertechnieken (inclusief projectiescherm) en een charmante loge.

DRJ_5358_Dyonisia.jpg
de kring.jpeg
café M

In de voormalige ‘Kring’ doet het bruine interieur denken aan een gezellige kroeg met sfeervolle verlichting en retro meubilair. Plaats voor 80 personen. Ideaal voor kleinschalige feesten en recepties. Open bij CCM activiteiten.

villa florentina

Stemmige ruimte met zithoek op eerste verdieping achter historisch waardevolle voorgevel. Geschikt voor kleine vernissages en vergaderingen tot max. 20 personen. Villa Florentina heeft als functie een atelierruimte. 

DRJ_Villa Florentina.jpg
DRJ_zolder.jpg
de zolder

Volledig gerenoveerde ruimte onder authentiek houten gebinte. De plankenvloer is geschikt voor dans- en toneelrepetities tot maximum 49 personen.

feestzaal

Volledig gerenoveerde zaal, met aansluitend podium, voor 180 personen. Met uitgeruste bar voor feestactiviteiten. Geschikt voor feesten, recepties en exposities.

DRJ_feestzaal.jpg
DRJ_evenementenplein_2.jpg
evenementenplein

Mooi binnenplein met openluchtpodium (12m2) en terras voor zomerse activiteiten: barbecue, feesten, optredens, enz.

bottom of page