top of page

Verkoopsvoorwaarden Ticketing Cultureel Centrum Meulestede

 

SITUERING

Welkom bij Cultureel Centrum Meulestede. CC Meulestede is eigendom van VZW Meulestede (ondernemingsnummer: 0408.538.561). Het patrimonium (het Cultureel Centrum en de Sint-Antonius Abt Kerk) wordt in overleg uitgebaat door VZW Meulestede en Toreke VZW.

 

VERKOOPSVOORWAARDEN

De persoon die de aankoop doet wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets voor een derde zijn bestemd.

 

Uw adresgegevens worden door ons in een bestand opgenomen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Overeenkomstig de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens van 8/12/92 heeft u het recht op inzage en correctie van de door ons bewaarde informatie. Lees meer over ons privacybeleid hier.

 

Bij een bestelling van tickets verklaart men zich akkoord met de Algemene Verkoopsvoorwaarden en met ons privacybeleid .

 

RESERVATIE EN BETALING

 

Bij online booking gebeurt de reservatie onmiddellijk. U dient onmiddellijk te betalen met bancontact.

 

Aan de kassa kan u cash betalen, of met bancontact/Payconiq

 

VERZENDING TICKETS

 

Online kan u enkel tickets ontvangen via mail.

 

U kan wel fysieke tickets vragen bij aankoop aan de kassa.

 

Bij internetbetalingen: er wordt een onderhouds/transactiekost gevraagd van € 0,50 per internetbestelling, dit is een kost voor het beheer, het onderhoud en instellen van het online ticketinggedeelte.

 

Bij verlies/diefstal van uw tickets worden deze niet terugbetaald noch vervangen.

 

Tickets kunnen niet omgeruild noch terugbetaald worden.

 

Eens de tickets betaald zijn ofwel online of aan de kassa worden achteraf geen kortingen meer toegekend.

 

Bij annulatie van een evenement worden tickets aan de klant terugbetaald met een voucher of via overschrijving, deze keuze van teruggave wordt beslist per evenement. Verzend- en transactiekosten worden hierbij niet terugbetaald.

bottom of page