top of page

meer samen

CCM is tevens de merknaam van de verbindingsplekken die we ter beschikking stellen van de wijk. Ons merk is als een huis met vele kamers, met een eigenheid, en een doel. Voor elk wat wils maw. 

CCM is een collectie van locaties en (semi-)publieke ruimten van & voor de wijk Muide Meulestede Afrikalaan, waarbij sociaal contact, verbinding, cohesie en (culturele) wijkwerking centraal staan. Onze tarieven weerspiegelen deze ambitie en zijn dus verschillend naargelang de aanvrager en de aard van de activiteit. 

 

Wil je meer over onze tarieven, de uitrusting van de zalen en voorwaarden of beschikbaarheid ervan weten? Klik hier of stuur een mailtje naar verhuur@ccmeulestede.be

Nachtfoto cultureel centrum meulestede

Het Cultureel Centrum Meulestede staat open voor een breed publiek dat op zijn wenken bediend wordt. Er zijn niet minder dan zes locaties die functioneel kunnen benut worden.

De idyllische kerk van Meulestede (18de eeuw) heeft een nieuwe bestemming en staat nu open voor een breed publiek. De VZW Meulestede sloot daarvoor een huurovereenkomst af met de Stad Gent. De stemmige locatie leent zich uitstekend voor socio-culturele activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen, buurtactiviteiten. Gesloten tot na de uitgestelde verbouwingswerken.

meulestede-kerk-01-3688737610.jpeg
de kring.jpeg

Café M, dé ontmoetingsplaats in de wijk, is een plek van samenzijn & amusement. Ontmoet bekende en minder bekende mensen uit de wijk. Eet, drink en geniet in een ongedwongen kader.  

Twee historische wagons, te gebruiken door buurtbewoners en bedrijven voor activiteiten zoals kleine vrienden -en burenfeestjes, voorleesmomenten,...

wagon.jpeg
bottom of page