top of page

ons huis

Nachtfoto cultureel centrum meulestede

Het Cultureel Centrum Meulestede staat open voor een breed publiek dat op zijn wenken bediend wordt. Er zijn niet minder dan zes locaties die functioneel kunnen benut worden.

Ons huis heeft vele kamers. CC Meulestede beschikt over verschillende zalen en lokalen die gehuurd kunnen worden, voor culturele activiteiten of feesten, voor vergaderingen of studiedagen, cursussen en workshops, eenmalig of op regelmatige basis. 

CCM is een gemeenschapscentrum van en voor de wijk Muide Meulestede Afrikalaan, waarbij sociaal contact, verbinding, cohesie en (culturele) wijkwerking centraal staan. Onze tarieven weerspiegelen deze ambitie en zijn dus verschillend naargelang de aanvrager en de aard van de activiteit.

 

Wil je meer over onze tarieven, de uitrusting van de zalen en voorwaarden of beschikbaarheid ervan weten? Stuur een mailtje naar joost.vandewinkel@ccmeulestede.be

De idyllische kerk van Meulestede (18de eeuw) heeft een nieuwe bestemming en staat nu open voor een breed publiek. De VZW Meulestede sloot daarvoor een huurovereenkomst af met de Stad Gent. De stemmige locatie leent zich uitstekend voor socio-culturele activiteiten zoals concerten, tentoonstellingen, buurtactiviteiten. Gesloten tot eind 2023 wegens uitgebreide verbouwingswerken.

meulestede-kerk-01-3688737610.jpeg
de kring.jpeg

Café M, dé ontmoetingsplaats in de wijk, is een plek van samenzijn & amusement. Ontmoet bekende en minder bekende mensen uit de wijk. Eet, drink en geniet in een ongedwongen kader.  

bottom of page