top of page
Zoeken

Nieuwsflash - Een nieuw CCM

Dag allemaal,

VZW Meulestede bestaat 100 jaar in 2022 en deze verjaardag wordt aangegrepen om een transitie in te zetten naar een meer professionele organisatie met focus op:
  • Cultureel erfgoed

  • Sociaal

  • Cultureel

  • Jeugd

VZW Meulestede wil met CC Meulestede een gemeenschapscentrum worden dat door de uitbating van haar gebouw en lokalen en de organisatie van diverse activiteiten de sociaal-culturele ontplooiing van de wijk wil ondersteunen. Dit in samenwerking met verschillende partners en bewoners in Muide-Meulestede-Afrikalaan.

Deze reorganisatie vraagt heel wat werk en hiervoor werkt VZW Meulestede samen met Toreke VZW.
Vanaf 1 januari 2023 zullen deze VZW’s zich ontfermen over de locatieverhuur, cafetaria-uitbating en, op termijn, een volwaardig sociaal restaurant.

De Cultuurcel van VZW Meulestede zal in samenwerking met verschillende organisatoren en curatoren het culturele programma coördineren.

Maren Duflou en "cafégezichten" Lara en Igor zijn aan hun laatste maand in het CC bezig en stellen alles in het werk om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.
VZW Meulestede wil ze alvast bedanken voor hun gedreven uitbating van CC Meulestede.
Indien je vragen hebt hierover, neem gerust contact op met voorzitter Tim De Coninck via tim@ccmeulestede.be.

Voor locatieverhuur of evenementorganisatie, neem je contact met Joost Vande Winkel via joost.vandewinkel@ccmeulestede.be.
Voor alle evenementaankondigingen en website-gerelateerde zaken, neem contact met bart@ccmeulestede.be

Op het Nieuwjaarsfeest (8/1/2023) zal voorzitter Tim De Coninck de veranderingen toelichten en het glas heffen in aanwezigheid van burgemeester Mathias De Clercq. Er is ook een kindervoorstelling ‘Stefaan de Pelikaan’ om 11u en Marino Punk zal de receptie muzikaal opluisteren met zijn accordeon. Komt dat zien!
Prettige feesten!

Het bestuur van VZW Meulestede

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page