top of page

zo 03 okt

|

Gent

Zie ze zingen

Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. Ze zingen nummers van alle mogelijke genres zonder partituren en omarmen iedereen: timide en uitbundige zangers met én zonder ervaring.

Registration is Closed
See other events
Zie ze zingen
Zie ze zingen

tijd & locatie

03 okt 2021, 19:00 – 21:00

Gent, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, Belgium

over dit evenement

Tijdens de corona-periode liet Zie Ze Zingen zich toch niet tegenhouden om een spetterende singalong te organiseren, live op de facebookpagina van Zie Ze Zingen. Vorige keren waren we met honderden aan het zingen, elk in zijn bubbel, maar wat een interactie via de chatbox! Wat een bruisende energie! Zie Ze Zingen verwelkomde nieuwkomers en anciens. Hou je van een hoek af? Geeft zingen je kippenvel? Word je graag verrast door een eigenzinnige tracklist? Zit de groove in uw mannen- of vrouwenlijf? Kom u dan volgende keer ook mee smijten op één van de real-life-zangevents! Iedereen heeft een stem met potentieel. Zeg foert aan alle regeltjes en ontdek uw puurste, ruige én frele klankenpallet!

In het feeërieke Sint-Antonius Abtkerkje te Meulestede (Gent) oefenen we op zaterdag 2 oktober een 8-tal meerstemmige pareltjes in en stomen ons zo klaar voor een zingende lichtstoet die op zondagavond 3 oktober door de straten van Meulestede trekt en de toehoorders deelachtig maakt aan een feestelijke singalong die nog lang zal nazinderen.

We denken aan nummers als: I see fire (Ed Sheeran), Can’t help falling in love (Elvis Presley), Tender (Blur), This is the life (Amy MacDonald), I will leave the light on (Tom Walker),  Halleluja (Leonard Cohen), Hey Jude (Beatles), … Ervaringsniveau: Het is belangrijk dat je stemvast bent, maar nog belangrijker dat je je durft smijten. We werken met tekstboekjes zonder partituren.

Deel dit event

bottom of page