top of page

zo 11 sep

|

In de wijk

Woman Bike the City@ Gent

Kom mee feest vieren tijdens de inhuldiging van de spiksplinternieuwe muurschildering op het buurtcentrum de Muide!

Woman Bike the City@ Gent
Woman Bike the City@ Gent

tijd & locatie

11 sep 2022, 15:00 – 18:00

In de wijk, Patrijsstraat 10, 9000 Gent, België

over dit evenement

Kom mee feest vieren tijdens de inhuldiging van de spiksplinternieuwe muurschildering op het buurtcentrum de Muide! Mét gratis hapjes, koffie van Komaf Koffie en een groot springkasteel voor de kleinsten.

Wat staat er op het programma?

Doorlopend vanaf 15u00 – 18u00:

- Lekkere gratis hartige en zoete hapjes voorzien door onze vrijwilligers (ism Refu Interim) - Gratis koffie van de Komaf Koffie-koffiekar mét warme service - Groot springkasteel waarop de kleinsten zich kunnen uitleven. Dit springkasteel wordt voorzien door Springkastelen Evrard, het bedrijf van Red Flames keeper Nicky Evrard. - Medewerkers van de Fietsambassade zorgen ervoor dat jouw fiets tiptop in orde wordt gezet: ze pompen je banden op, smeren de ketting en graveren je fiets. En dat opnieuw: allemaal voor niets.

Om 16u30:

- Officiële inhuldiging van de nieuwe muurschildering ‘Go Go Girl’ van Lut Vandebos met Rudy Coddens (Schepen van Sociaal Beleid en Kansarmoede), Clara Calis (bestuurslid ZIJkant vzw) en Joachim Boderé (Coördinator Zorgcentrum na Seksueel Geweld (O-Vl)).

Dit buurtfeest is het sluitstuk van de actie ‘Women Bike the City’, een feministische fietstocht door Gent die op 11 september om 14u00 start aan het Woodrow Wilsonplein: https://www.facebook.com/events/750337496219774

Deel dit event

bottom of page