top of page

ma 11 jul

|

In de wijk

Smoothie Fiets Bootcamp

Van 11 tot 15/7: Fiets een smoothie in je buurt

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Smoothie Fiets Bootcamp
Smoothie Fiets Bootcamp

tijd & locatie

11 jul 2022, 10:00

In de wijk, Meulestedekaai 1, 9000 Gent, België

over dit evenement

Mens sana in corpore sano; een gezond geest in een gezonde lichaam. We nemen het heft in eigen handen en gaan Smoothiefietsen bouwen! De leukste manier om gezonde voeding en beweging te promoten: mechanica, techniek, digitaal ontwerpen, lasersnijden, 3d printen, ….

We gaan zagen, schroeven, lassen om oude fietsen om te vormen tot blenders op pedalen. De start van de MMA Smoothiefiets Company (Muide Meulestede Afrikalaan Smoothiefiets Company).

De blender werkt niet op elektriciteit, maar op je eigen trapbewegingen. Je fietst dus zelf op een sportieve, feestelijke, gezonde en duurzame manier je eigen smoothie bij elkaar!

We hebben de hele PR voor ons bedrijfje nodig, we gaan met de vinylsnijder stickers maken, sleutelhangers met de lasercutter,  t-shirts bedrukken, … om een ingekleed geheel te hebben. We sluiten af met een feestelijke evenement op 15 juli 2022 voor de buurt.

Voor wie? 10 tem 15 jaar Aantal deelnemers: maximum 15 (kamp gaat door vanaf 4 deelnemers) Begeleider: Edu trainer van de vzw Duur: 11u00 tot 17u030, dagelijks van 11 tot 15/7 Kostprijs € 150 - Kansentarief 15€. Fiscale attesten kan je hier aanvragen. 

Inschrijven via dit formulier

Deel dit event

bottom of page