top of page

za 13 mei

|

In CCM

Muidefeesten én CCM

Heel de dag feest in uw CCM

Muidefeesten én CCM
Muidefeesten én CCM

tijd & locatie

13 mei 2023, 08:00 – 14 mei 2023, 02:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

13 MEI 2023: CC MEULESTEDE EN BUURTFEEST MUIDE - MEULESTEDE

Buurtfeest Muide-Meulestede: wijkbewoners, vrijwilligers, organisaties, handelaars slaan de handen in elkaar en zorgen voor een spetterend programma op 12-13 en 14 mei. Met recepties, rommelmarkten, fanfares, muziek, kinderanimaties en ga zo maar door. "Fieste in de Muije" dus! Cultureel centrum Meulestede doet mee. Met heel wat moois op het programma. En bovendien: gratis!

Vrijdag 12/5

  • 18u: Multi-Recepties. Hef het glas met de wijkbewoners. De Multi-Recepties hebben plaats in heel de wijk. Ook in Café M, het café van CC Meulestede.

Zaterdag 13/5

  • 8u: Café M. Het café van CC Meulestede opent de deuren. Met een terras aan de straatkant en een zonneterras op het binnenplein. Met muzikale animatie. Café M wordt op de Muidefeesten officieel ingehuldigd, dit met  de nodige verrassingen en randanimatie.
  • 11u: Free Podium. Muziek zit in de CCM-genen: vanaf 11u tot 16u geven we je een podium. Muzikant Roel Jacobs leidt dit free podium in goede banen. Kom gerust uw kunsten tonen, zing een lied, speel mee. CCM zorgt voor een basisinstrumentarium.
  • 11u: Rondleiding CCM. Het Cultureel Centrum Meulestede, ooit opgericht voor de jeugd in het midden van de 19de eeuw is nu een beschermd monument met verrassende locaties. Erik Van Hoecke  vertelt het hele verhaal tijdens een boeiende rondleiding. Plaatsen beperkt tot 20 personen. Inschrijven doe je via ccmeulestede.be
  • 12u: Eetgelegenheid  Café M. Vanaf 's middags en tot 's avonds serveren we speciaal voor de Muidefeesten "Stoverij met Pius X -bier". Kom dat proeven! Smakelijk!
  • 14u: Watertaxi: Buut vzw.  Kom met de buut naar de Muidefeesten in CC Meulestede. Buut vzw zet haar vloot in en brengt je veilig van de kade aan de Terneuzenlaan naar CC Meulestede en terug, tot 17u.
  • 14u: Mini Foor. Geen kermis aan het Voorhavenpark, maar wel een minifoor voor de kinderen op de binnenkoer van CCM. Uiteraard met attracties! Dolle pret gegarandeerd!
  • 15u: Voorleesmoment voor de kids. Om 15u (tot 16u30) zijn de kleinsten welkom op de zolder van CCM. Hadewijch Van Hoeij leest hen  spannende verhalen voor over "Feesten". Welkom, alle kindjes tussen 3 en 7 jaar. Ouders en grootouders mogen mee luisteren, als ze stil zijn!
  • 17u Prijsuitreiking van de spU(u)rtdate. Leer je buren kennen op de speeddating op de rommelmarkt aan de Koggestraat, dit van 13u tot 16u. Zij/hij die hun buren het best leerden kennen krijgen prijzen. Afspraak om 17u in CCM voor een hilarische prijsuitreiking.
  • 20u: Schlagerbal. Met Gino Dee en DJ Franky. Gino en zijn neef Franky fungeerden talloze keren als MC's tijdens de sterrenparades op de Muidefeesten. De live muziek met keyboards en zang van Gino en het DJ-werk van Franky vullen elkaar perfect aan. Ambiance én een volle dansvloer gegarandeerd, zoveel is zeker.

Welkom in CC Meulestede.

Gratis programma!

Feestadres: CCM, Meulesteedsesteenweg 515 - 9000 Gent.

Deel dit event

bottom of page