top of page

za 13 mei

|

In CCM

Muidefeesten én CCM

Er staat heel wat te gebeuren in CCM

Muidefeesten én CCM
Muidefeesten én CCM

tijd & locatie

13 mei 2023, 08:00 – 14 mei 2023, 02:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

De Muidefeesten: wijkbewoners, vrijwilligers, organisaties, handelaars slaan de handen in elkaar en zorgen voor een spetterend programma op 12-13 en 14 mei. Met recepties, rommelmarkten, fanfares, muziek, kinderanimaties en ga zo maar door. "Fieste in de Muije" dus!

Ook CC Meulestede (CCM- Meulesteedsesteenweg 515) doet mee. Met op het menu op zaterdag 13mei:

  • Café M, het café van CC Meulestede is doorlopend      open vanaf 8u.
  • Vanaf 's middags en tot 's avonds serveren we een      speciaal Muidefeestgerecht (en een alternatief voor de veggies). Kom dat      wijkgerechtje proeven!
  • Muziek zit in de CCM-genen: vanaf 10u tot 16u      geven we je een podium. Bassist Roel Jacobs leidt dit free podium in goede      banen. Kom gerust uw kunsten tonen, zing een lied, speel mee. CCM zorgt      voor een  basisinstrumentarium.
  • Het Cultureel Centrum Meulestede: ooit opgericht voor de jeugd in het midden van de 19de eeuw, nu een beschermd monument met verrassende locaties. Erik Van Hoecke vertelt het hele verhaal tijdens een boeiende rondleiding op 13 mei om 11 uur. Plaatsen beperkt tot 20 personen. Inschrijven via ccmeulestede.be
  • We denken ook aan the kids: vanaf 15u zijn ze      welkom op de zolder van CCM voor een Voorleesmoment. Voorlezer Hadewijch Van Hoeij heeft het over      "Feest". Welkom, muidekindjes tussen 3 en 7 jaar. Ouders en      grootouders mogen mee luisteren, als ze stil zijn!
  • En 's avonds houden we een      schlagerbal. Masters of ceremony van dienst zijn traditiegetrouw Gino Dee      en dj Franky. Gino      en zijn neef Franky zijn al jarenlang een duo en fungeerden talloze keren      als MC's tijdens de sterreparades op de Muidefeesten. De live muziek met      keyboards en zang van Gino en het dj-werk van Franky vullen elkaar perfect      aan. Ambiance én een volle dansvloer gegarandeerd, zoveel is zeker.
  • En een mini-foor en allerlei animatie voor kinderen op de binnenkoer van ccm.

Welkom!

Alle info op www.ccmeulestede.be

Deel dit event

bottom of page