top of page

za 18 mei

|

In CCM

Muidefeesten & Café M: heel wat te doen!

Koffie, boterkoeken, soep, muziek, ijsjes en een monsterpuzzel.

Muidefeesten & Café M: heel wat te doen!
Muidefeesten & Café M: heel wat te doen!

tijd & locatie

18 mei 2024, 08:00 – 18:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

Een lange rommelmarkt, van de Muidepoort tot aan de Meulestedebrug. Dit vraagt rustpunten. Welkom in Cafe M, het gezellig hart van (CC) Meulestede. Je bent er welkom, voor heel wat.... Lees  even wat we in de aanbieding hebben:

Cafe M is open vanaf 8u. Je kan er terecht voor een (meeneem)koffietje en een boterkoek, beiden aan €2. Dit zolang de voorraad strekt.

Vanaf 10u zorgt (wijk)DJ Volume voor een uitgelaten en muidefeestelijke sfeer. 

Om 11 u zijn er de lekkere (meeneem)soepbekertjes, ook aan €2.

Na de soep openen we van 13u tot 18u het "Cafe M-ijssalon" op de binnenkoer. Met als animatie tussen 14u tot 18u een muzikale voorstelling met Pascal Quintens en Samuel Van Cleemput. Ze brengen mooie intieme nummers, gevolgd door een vrij podium op de binnenkoer. (bij slecht weer verhuist al dat moois naar Cafe M).

En dan een puzzeltje van maar liefst 24.000 stuks: in lokaal Florentina starten we een puzzelmarathon, een hele uitdaging om met de ganse buurt die reuzenpuzzel (nogmaals, 24000 stuks!) in elkaar te flansen. Deelnemen is gratis, maar laat ons weten of je interesse hebt om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen.

Daar we vermoeden dat de puzzel nog niet direct klaar zijn zal zijn, werken we er verder aan op openingsmomenten van CCM of op afspraak.

Stuur een berichtje naar leen@meulestede.gent?

Noteer ook nog even dat er op zondag de BYOM-BBQ is in ROER. Welkom.

Deel dit event

bottom of page