top of page

wo 16 mrt

|

In CCM

Mooneye Trio - Try out

Het bezwerende gitaargeweld van een beloftevolle band maar speciaal voor de gelegenheid in een ontmantelde try-out.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Mooneye Trio - Try out
 Mooneye Trio - Try out

tijd & locatie

16 mrt 2022, 20:00 – 22:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

Van harte welkom op woensdag 16 maart (20u) in Cultureel centrum Meulestede, dan speelt de jonge en zeer beloftevolle band Mooneye een iets meer intiem concert. Licht anders dan wat we van deze bezwerende gitaarband gewoon zijn. Met dus voor de gelegenheid wat meer zachte gitaren, focus op stemmen, alles wat meer ontmanteld, essentiëler, directer, en met 3 ipv de full band. 

Uiteraard blijven er  de straffe nummers van singer songwriter Michiel Libberecht, in een geslaagd huwelijk tussen folk, rock en indiepop.  Denk aan Fleet foxes.  Of voor de iets ouderen, Neil Young. Goed gezelschap dus, er bestaat  erger om mee vergeleken te worden. “Ze maken het soort muziek waar tal van jonge vrouwen - én mannen - wild van wordt, van Chiroleeftijd tot derde kind.” Dixit Flip Kowlier.

Na een eerste EP die in 2018 door de Nederlandse muziekbijbel OOR als een verzameling meesterlijke popsongs werd bestempeld, een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel begin 2019 én een overvolle festivalagenda in de zomer van datzelfde jaar is Mooneye klaar voor het Grote Werk.

Maar eerst nog even deze meer intieme passage in cultureel centrum Meulestede. Meer dan welkom.

Tickets  : € 20

Een voorsmaakje.

Deel dit event

bottom of page