top of page

di 05 dec

|

in CCM

Mondharmonica leren spelen?

Je kunt het! Op 3 dagen, gegarandeerd!

Mondharmonica leren spelen?
Mondharmonica leren spelen?

tijd & locatie

05 dec 2023, 19:30 – 21:30

in CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

Ooit gedroomd om muzikant te worden?Geloof het of niet, maar we garanderen dat je in 3 workshopsessies van 2 uur de mondharmonica leert kennen en bespelen. Algemene muziekkennis of ervaring met de mondharmonica is niet vereist. Enthousiasme, een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen helpen je wel vooruit. We spelen vanaf het eerste moment. Natuurlijk word je geen virtuoos in deze korte periode, maar je leert wel alle noodzakelijke technieken om eenvoudige liedjes te spelen en te improviseren met andere muzikanten. Je krijgt bovendien voldoende informatie en tips om je muzikale zoektocht zelf verder te zetten. (Bij genoeg interesse^plannen we een paar vervolgsessies).

De workshops zijn zeer praktisch en gaan uit van een heel speciale methode. Deze methode (speciaal ontwikkeld door Double Deal) garandeert  succes op korte termijn. Begeleiders zijn de bluesbrothers Marc en Luc Borms.

Moet je zelf een mondharmonica kopen? Ja, voor deze workshop heb je een "standaard 10-hole diatonic harmonica in toonaard C" nodig. Je kan deze harmonica kopen in iedere muziekwinkel (kostprijs is ongeveer 40 Euro) maar je kan ze ook voordelig bij ons kopen bij de start van de workshop (kostprijs is 35 Euro).

Deelnemen kost 55 voor de reeks van 3 sessies. Inschrijven nodig, de plaatsen zijn beperkt. Kom je meespelen?

Deel dit event

bottom of page