top of page

za 14 jan

|

In CCM

Je Suis Pippi (dans le Kakka) - Veerle Malschaert

Een voorstelling over vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over pippi en kakka. Veerle Malschaert op haar best. 'Je suis Pippi', zeker in barre tijden, de beste therapie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Je Suis Pippi (dans le Kakka) - Veerle Malschaert
Je Suis Pippi (dans le Kakka) - Veerle Malschaert

tijd & locatie

14 jan 2023, 20:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

Gäste

over dit evenement

Je suis Pippi (dans le kakka) - Veerle Malschaert

We zitten allemaal in de shit.

Zo ook Veerle Malschaert, maar daar gaan we het niet over hebben. Of toch wel!

Maar dan op de leukste manier die er te vinden is.

En vooral hoe we eruit geraken.

Want dans le kakka, tu dois devenir Pippi!

Ook (en zéker) in tijden als deze, waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Veerle, samen met de Pippi in zichzelf, de hoop in de wanhoop, de verbinding in de polarisering, het plezier in de sleur en de vrijheid in de beperking.

When life is shit, stijgt deze Pippi in ware Marry Poppins stijl erboven uit. Als het met bakken uit de lucht valt, schuilt ze zingend onder haar para-pipi, wordt er met modder gegooid, danst ze achter haar para-kaka. En het goeie nieuws is, u mag meedoen, vrij en blij, want er zit ook Pippi in u en mij.

Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als openhartige, authentieke en ook kwetsbaar en troostende comedy, een uniek genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen.

'Je suis Pippi', zeker in barre tijden, de beste therapie!

Een voorstelling over vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over aandacht geven en krijgen, over aan de haak geslaan worden, maar niet aan de leiband willen, over leven en laten leven en bangboosbibberland, over out of het hokje en de paniek laten varen, over pippi en kakka en over ongedimd uzelf mogen zijn en kiezen voor het leven.

Pippi, uw beste booster in tijden van nood!

Tickets via de ticketlink maar uitzonderlijk kan telefonisch gereserveerd worden bij Freddy Ketels op  0477/258400. Uw reservering is definitief na betaling op rekening CC Meulestede  nr  BE92 9611 8601 0023 met als mededeling Pippi en uw naam. 

Telefonisch gereserveerde tickets kunnen desnoods contant betaald worden de avond zelf. De tickets liggen dan klaar aan de kassa. 

Indien dan nog plaatsen beschikbaar zijn worden resterende tickets vrij verkocht aan de kassa, de avond zelf. Onder voorbehoud dus.

Teaser hier.

tickets

  • Je suis...

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit event

bottom of page