za 19 nov.

|

In CCM

Je Suis Pippi (dans le Kakka) - Veerle Malschaert

Een voorstelling over vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over pippi en kakka. Veerle Malschaert op haar best.

Je Suis Pippi (dans le Kakka) - Veerle Malschaert

tijd & locatie

19 nov. 20:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

Je suis Pippi (dans le kakka) - Veerle Malschaert

We zitten allemaal in de shit.

Zo ook Veerle Malschaert, maar daar gaan we het niet over hebben. Of toch wel!

Maar dan op de leukste manier die er te vinden is.

En vooral hoe we eruit geraken.

Want dans le kakka, tu dois devenir Pippi!

Ook (en zéker) in tijden als deze, waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Veerle, samen met de Pippi in zichzelf, de hoop in de wanhoop, de verbinding in de polarisering, het plezier in de sleur en de vrijheid in de beperking.

When life is shit, stijgt deze Pippi in ware Marry Poppins stijl erboven uit. Als het met bakken uit de lucht valt, schuilt ze zingend onder haar para-pipi, wordt er met modder gegooid, danst ze achter haar para-kaka. En het goeie nieuws is, u mag meedoen, vrij en blij, want er zit ook Pippi in u en mij.

Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kan omschrijven als openhartige, authentieke en ook kwetsbaar en troostende comedy, een uniek genre waar Veerle Malschaert als comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen.

'Je suis Pippi', zeker in barre tijden, de beste therapie!

Een voorstelling over vastzitten en loslaten, over ’t huis en houden, over aandacht geven en krijgen, over aan de haak geslaan worden, maar niet aan de leiband willen, over leven en laten leven en bangboosbibberland, over out of het hokje en de paniek laten varen, over pippi en kakka en over ongedimd uzelf mogen zijn en kiezen voor het leven.

Pippi, uw beste booster in tijden van nood!

Tickets: https://www.eventbrite.com/e/tickets-theater-je-suis-pipi-dans-le-kakka-337058078787

Deel dit event