top of page

wo 27 apr

|

In CCM

Film: Her (Spike Jonze - 2013)

Her is een Amerikaanse romantische sciencefiction dramafilm uit 2013, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Spike Jonze.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Film: Her (Spike Jonze - 2013)
Film: Her (Spike Jonze - 2013)

tijd & locatie

27 apr 2022, 20:00 – 22:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

Gäste

over dit evenement

Het is het jaar 2025. De alleenstaande Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) werkt voor een bedrijf dat persoonlijke brieven schrijft voor klanten. Ondertussen probeert hij over de breuk met zijn vrouw Catherine (Rooney Mara) heen te komen. Op een dag ziet hij in een winkelcentrum een nieuw product en besluit dat uit te proberen. Het gaat om een intelligent, zelfbewust en zelflerend  besturingssysteem voor alle gecomputeriseerde voorwerpen die hij gebruikt. Het stelt zich voor als Samantha en heeft een vrouwenstem en -persoonlijkheid. Hoe langer Theodore communiceert met Samantha (Scarlett Johansson), hoe beter ze elkaar leren kennen en hoe meer er een van beide kanten oprechte liefdesrelatie ontstaat.

De productie won vele prijzen waaronder een Oscar en Golden Globe voor beste originele scenario. De film werd daarnaast voor vier andere Oscars genomineerd, waaronder die voor beste film. Een kaskraker dus!

Deuren om 19u30 - vertoning om 20u. 

tickets

  • Her

    € 8,00
    +€ 0,20 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit event

bottom of page