top of page

do 16 nov

|

CC Meulestede

Concert: The Man in black

The Belgian Johny Cash Tribute

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Concert: The Man in black
Concert: The Man in black

tijd & locatie

16 nov 2023, 20:30

CC Meulestede, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

Gäste

over dit evenement

The Man in Black brengt een overzicht van de carrière van de grootste countryzanger ooit in iets meer dan 25 liedjes, inclusief een zevental duetten Johnny Cash/June Carter. De band brengt de nummers van Cash op zo'n manier dat ze vandaag nog altijd relevant zijn. Trouw aan de roots van de country, maar met de energie en kracht van rock 'n roll. Johnny Cash voor de 21ste eeuw.

The Man in Black Group is de meest opmerkelijke Johnny Cash tribute band van Vlaanderen. De diepe, doorleefde stem van zanger/gitarist Geert Bouckaert ligt heel dicht bij die van Cash, maar toch brengt hij geen slappe imitatie van de grote country-artiest, maar geeft hij elke song een eigen touch. Vaak klinkt hij rauwer dan de meester, harder. Veel meer 2022 dan 1955.

Ook zangeres Yanina Van Steenbrugghe vult de partijen van June Carter op haar geheel eigen manier in. Krachtiger, soulvoller, warmer. Gitarist Lajos Tauber zorgt met zijn Telecaster voor het typische countrygeluid, maar verrijkt het Cash-repertoire ook met meer rockgerichte en bluesy sounds, vaak gedragen door de mondharmonica van Geert Bouckaert. Contrabassist Karel Algoed en drummer Tom Voet voegen aan het Cash-repertoire de vibe van rockabilly toe.

NIET TE MISSEN.

tickets

  • The Man In Black

    The Belgian Johny Cash Tribute

    € 10,00
    +€ 0,25 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit event

bottom of page