top of page

do 22 dec

|

In CCM

Concert: Mati Le Dee

Een 21e eeuws volwassen sprookje om te dansen, dromen, te verlangen en opnieuw te leren lief te hebben.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Concert: Mati Le Dee
Concert: Mati Le Dee

tijd & locatie

22 dec 2022, 20:00

In CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

Gäste

over dit evenement

Mati Le Dee aan het woord over "The Broken Heart of Mati Le Dee": 

"Tijdens de pandemie werd de hele wereld stil en in die stilte kwamen de verhalen van pijn, misbruik, eenzaamheid en angst naar boven. De hele wereld had een gebroken hart.

Zo ook voelde mijn eigen hart, en gevoed door de vele verhalen schreef ik met deze muziek een verhaal over liefde, verlies, inzicht, vergeving en wijsheid.

Over hoe het is om op te groeien in een systeem met verscholen spelregels, het recht aan één kant, privileges van een cultuur waarin grensoverschrijdend gedrag wordt gedoogd en een makkelijke grap is.  Waar vader de god is.

’The Broken Heart' is opgebouwd uit grimmige strijkers, uitgeklede poëzie en kwetsbaar krachtige vocalen. Het album is zowel persoonlijk als universeel. Als een troostend pamflet ambieert het een rebelse schoonheid.

4AD schreef: Mati Le Dee, schuilnaam multi-disciplinair artiest Elke Andreas Boon, muzikant bij G A U S S en Mary&Me en schrijft, zingt en speelt de hoofdrol in The Broken Heart of Mati Le Dee. Ondersteund door Anthe Huybrechts (piano), Noreen Broeckhove (altviool), Joshua Dellaert (contrabas), Eline Duerinck (cello) en Anna Buevich (viool), brengen ze een relaas over de minnepijn. Een 21e eeuws volwassen sprookje om te dansen, dromen, te verlangen en opnieuw te leren lief te hebben."

Welkom in CC Meulestede. Het wordt een beklijvend concert. Tickets aan €6

tickets

  • Mati Le Dee

    € 6,00
    +€ 0,15 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit event

bottom of page