top of page

za 17 jun

|

in CCM

Concert Kota & Co

Niet te missen: een last minute concert in CCM

Concert Kota & Co
Concert Kota & Co

tijd & locatie

17 jun 2023, 20:00 – 23:00

in CCM, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

over dit evenement

"Ja hoor, we fixen dat wel" antwoordde CCM op de vraag van buurtbewoner Nic Roseeuw, of de mogelijkheid zou bestaan een last  minute concert te organiseren rond Kota Yamauchi, een experimentele gitarist uit Kyoto, ook al is CCM in vakantiemodus. 

Tijdens zijn geïmproviseerde optredens gebruikt Kota Yamauchi de gitaar als geluidsbron, waarop hij effectpedalen en gevonden voorwerpen loslaat. Deze elementen worden gebruikt om complexe gelaagde soundscapes te bouwen die evolueren en de luisteraar meenemen op een avontuurlijke reis.

Voor zijn concert in CCM wordt hij bijgestaan door  Benne Dousselaere en Nic Roseeuw, schoon volk waarmee je in Muide Meulestee kan buiten komen. Benne Dousselaere is een Gentse muzikant en multimedia-artiest (Violent Husbands, Tape Tum, …), die als improvisator gebruik maakt van een simpele set-up: een oude monofone synthesizer, een paar effectpedalen en een platendraaier.

Meulesteedien Nic Roseuw speelt saxen en fluit, ondermeer bij hAKA, Fukkeduk, lil’queenies.

We garanderen een verrassende muzikale ontmoeting, een auditieve roadtrip, een Gents-Japanse soiree met hier en daar een ferme kneep wasabi of een kwak tierentyn, overgoten met een Pius X. 

Dit uitzonderlijk concert is gratis toegankelijk, maar we gaan wel rond met "de dooze", waar je zowel cash als digitaal een vrije bijdrage kunt deponeren, geld dat integraal naar de muzikanten gaat.

Deuren gaan open om 19u30, concert om 21 u.  Welkom op deze uitzonderlijke muzikale trip. 

Deel dit event

bottom of page