top of page

wo 02 nov

|

In de wijk

Art in de Fik

Een mooie combinatie: teken- en schilderwerk van Lies Vanmarcke en houten meubels van Treeline.

Art in de Fik
Art in de Fik

tijd & locatie

02 nov 2022, 13:00 – 17:30

In de wijk, Wiedauwkaai 109, 9000 Gent, België

over dit evenement

Lies Vanmarcke stelt haar schilder- en tekenkunst tentoon. We combineren de kunst van Lies met de mooie houten meubels van Treeline. 

Lies Vanmarcke: Schilder en tekenkunst

Mensen zijn fascinerend. Alle emoties die erbij horen ook. Lies laat zich graag inspireren door mensen die een bepaald verhaal of gevoel meebrengen. Ze vangt beelden en emoties op het doek. Ze vindt het heerlijk om zich te laten meeslepen in een wereld vol kleuren, vormen, blikken, … De vele portretten hebben allen een sterk karakter of brengen een bepaalde sfeer naar boven. Haar werken zijn zeer toegankelijk, hebben een unieke twist en een eigen stijl.

Treeline

Treeline is een uniek familieproject waarbij drie broers met een passie voor bomen, hout en ambacht samenwerken aan de creatie van lokale, duurzame boomstamtafels en -producten. Het gebruikte hout – van kleinschalig fruithout tot uitzonderlijke, inheemse houtsoorten – is lokaal en afkomstig van oude, afgedankte boomstammen van bomen die de broers zelf hebben geveld. De boomstammen – elk met hun karakter en onvolmaaktheden – krijgen in het atelier een tweede leven en worden bewerkt, al dan niet met epoxy, tot bijzondere creaties met elk een uniek verhaal.

De tentoonstelling is toegankelijk tot en met 20/11 op woensdag , donderdag en vrijdag van 13u tot 17u30 en zaterdag van 10u tot 15u30. 

Info op www.fik.be

Deel dit event

bottom of page