top of page

vr 03 feb

|

CC Meulestede

Concert: PJDS - ODO

!!!Muide Meulestede de bus op, richting AB!!!!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Concert: PJDS - ODO
Concert: PJDS - ODO

tijd & locatie

03 feb 2023, 18:00 – 23:30

CC Meulestede, Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent, België

Gäste

over dit evenement

Mensen samenbrengen, cultuur aanbieden en lokaal talent ondersteunen, ook dat wil CC Meulestede graag doen.

Je leest het dus goed: CC Meulestede speelt op verplaatsing, we reizen met de bus naar de AB in Bxl, waar onze wijkbewoner Pieter-Jan De Smet met PJDS het nieuwe album Extinct Birds voorstelt. Het is ook de 30 ste verjaardag van het legendarische eerste album Antidote: PJDS PARTY dus. Dat feestje mogen we met de wijk niet missen! Temeer omdat jong geweld ODO, met in de rangen ondermeer de zonen van Pieter-Jan het voorprogramma spelen.  In de Ancienne Belgique!

‘Extinct Birds’ is het nieuwe album van PJDS, met naast Pieter-Jan schoon volk als Mirko Banovic, Teun Verbruggen en Frederik Segers in de rangen. Mark Howard (Bob Dylan, Tom Waits, Joni Mitchell, Iggy Pop, U2) mixte de songs naar een hoger niveau.

‘Extinct Birds’ is een rauwe, exotische en vurige ode aan de zee en aan Oostende, ingetogen en uitbundig tegelijk.  PJDS gedraagt zich op de nieuwe plaat als strandjutters op een muzikaal strand, ergens tussen het water en de dijk. Uit wat aanspoelt ontstaat nieuw materiaal en er kruipt onvermijdelijk zand in de machine. 

In het voorprogramma, het blijft dus in de familie, ODO. Met Max en James De Smet, zonen van Pieter-Jan naast Tijl Van Wambeke. In en rond Gent zorgt het trio al een klein jaar voor gillende fans en volkstoelopen. Verwacht fris eigen werk en veel overgave. Rock-’n-roll zoals het hoort.

Muide Meulestede zendt zijn zonen uit: welkom op de PJDS-ODO-bus. We vertrekken om 18 u aan CC Meulestede ( Meulestedesteenweg 517) en zijn terug rond 23u30.

Plaatsen zijn beperkt tot 50 vrouw/man. Busprijs én ticket AB bedragen samen €30. Snel inschrijven dus!

Nog dit: voor de dorstigen serveren we "Liquid Love" op de bus, het intergalactisch Lagerbier van Intergalactic Lovers Een 33 cl intergalactisch pilsbiertje in een mooi intergalactisch blikje. 

tickets

  • Met de bus naar PJDS-ODO in AB

    Vertrek aan CC Meulestede om 18u

    € 30,00
    +€ 0,75 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit event

bottom of page